Peste 4.000 de locuri libere în Timiş pentru faza a doua de înscriere în clasa pregătitoare şi clasa întâi. Vezi lista!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Părinţii care vor să-şi înscrie copii la şcoli în afara circumscripţiei de care aparţin pot face acest lucru până pe 27 martie, pe locurile rămase libere după repartizarea copiilor din prima fază a procesului de înscriere.

În total, în judeţul Timiş, au fost create peste 240 de clase pregătitoare, unde au fost înscrişi 2.761 de copii, ceea ce înseamnă că mai sunt 2.518 locuri libere. La clasa întâi sunt peste 270 de clase, s-au înscris 4.322 de elevi şi mai sunt 1.717 locuri libere.

Ce spun părinţii timişoreni despre clasa zero: o idee bună, dar confuză

Înscrierea copiilor se va face în urma completării de către personalul şcolii a unei fişe-tip, în prezenţa părinţilor. Aceasta se face la secretariatul şcolii, în perioada prevăzută de calendarul înscrierii. Completarea fişei-tip va dura aproximativ 10 minute. Pentru completarea fişei-tip de înscriere, părintele va depune o fotocopie a buletinului său de identitate şi o fotocopie a certificatului de naştere al copilului, care vor fi certificate conform cu originalul de către secretariatul unităţii de învăţământ. Părintele trebuie să aibă asupra lui documentele în original.

Click AICI pentru lista cu locurile libere în faza a doua!

Puteţi afla mai multe informaţii despre procesul de înscriere la numărul TelVerde 0 800 816 256, pus la dispoziţie de Inspectoratul Şcolar, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 17.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite