VIDEO Şoferul care conducea maşina prefectului de Timiş în cursa nebunească, pedepsit şi de Poliţie, şi de Prefectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Prefecturii Timiş, pericol pentru un şofer care circula regulamentar
Maşina Prefecturii Timiş, pericol pentru un şofer care circula regulamentar

La volanul maşinii în care călătoreau prefectul de Timiş, Mircea Băcală, şi deputatul Alin Popovicu, şi care a fost oprită de poliţie săptămâna trecută, se afla Iarolin Şulan, un consilier al prefectului.

Maşina prefectului de Timiş, cursă nebunească pe contrasens. Coloana oficială era inexistentă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a trimis Prefecturii o adresă prin care cerea datele şoferului aflat la volanul maşinii instituţiei în momentul înregistrării video care arată cu bolidul gonea între Lugoj şi Timişoara, depăşind linia continuă şi intrând pe contrasens. „Am comunicat datele cerute de poliţie, iar cel vinovat va suporta rigorile legii. Dânsul nu este angajat ca şofer, ci este consilier la biroul prefectului, dar are şi atribuţii de şofer. A fost necesar să preia aceste atribuţii după ultimele reduceri de personal. Va fi sancţionat şi de Prefectură, prima pedeapsă recomandată de Codul Muncii fiind mustrarea verbală. Prefectul va decide dacă va primi o sancţiune mai aspră", a declarat Daniela Fetescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Timiş.

Liderul de sindicat al poliţiştilor din Timiş confirmă că agenţii care „au îndrăznit” să îl oprească pe prefect au fost sancţionaţi

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, şi naşul său, deputatul Alin Popoviciu, au fost implicaţi săptămâna trecută într-un incident cu un echipaj al Poliţiei Rutiere. Deputatul Popoviciu şi prefectul susţin că Touareg-ul Prefecturii se afla în coloana oficială a ministrului Transporturilor, în timp ce poliţiştii, dar şi imaginile video, indică faptul că automobilul nu se afla în niciun fel de coloană. În urma incidentului în care a fost implicat prefectul au apărut informaţii potrivit cărora, agenţii care au „îndrăznit" să oprească maşina prefectului au fost sancţionaţi şi chiar mutaţi, însă acest lucru a fost infirmat de părţile implicate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite