GALERIE FOTO Miron Cozma, despre reţinerea fiului său: „Aşa au început şi cu mine! Am făcut zece ani de puşcărie degeaba!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Cozma, în Timişoara la Parchet
Miron Cozma, în Timişoara la Parchet

Miron Cozma, liderul minerilor, a venit la Parchet după ce fiul său a fost reţinut în această după-amiază într-un dosar de evaziune fiscală. Dan Cozma a fost adus la Parchet, în Timişoara, şi are calitatea de făptuitor, alături de alte nouă persoane.

UPDATE ORA 19.05 Cozma a ieşit revoltat din Parchet, cu o legitimaţie de purtător de cuvânt a Societăţii Internaţionale a Drepturilor Omului pe care scrie că are drept de control. „Am venit să văd despre ce e vorba în cazul unui cetăţean, întâmplător e fiul meu. De trei ore e reţinut şi nimeni nu spune nimic, am arătat legitimaţia dar nu m-au lăsat să intru ca să aflu mai multe. Am să mă adresez instanţei! Fiul meu nu are afaceri, soţia lui are un spaţiu închiriat unde vinde haine second, iar el e cărăuş, aduce marfa! Are 32 de ani, aţi auzit până acum de el, să fi fost implicat în vreun caz?“, a declarat Cozma.

Miron Cozma, în Timişoara la Parchet

Fiul lui Miron Cozma a fost reţinut la Timişoara pentru evaziune fiscală!

„Aşa au început şi cu mine! Am făcut zece ani de puşcărie degeaba! Ce credeţi că învaţă studenţii la facultate în ziua de azi? Cazul Cozma!“, a declarat Luceafărul Huilei în urmă cu câteva minute, în faţa Parchetului din Timişoara, după care a adăugat că nu ştie despre ce e vorba, că vrea să afle şi că fiul său nu are nicio firmă, motiv pentru care nu poate fi acuzat.

Vom reveni cu amănunte!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite