Inna nu primeşte onorariul pentru concertul de Ziua Timişoarei! Cântăreaţa va dona banii centrului medical de la Buziaş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
INNA cântă la Ziua Timişoarei
INNA cântă la Ziua Timişoarei

Scandalul referitor la suma de 20.000 de euro pe care ar fi cerut-o Inna pentru a cânta la Ziua Timişoarei a luat amploare, mai ales pe Facebook. Drept urmare, cântăreaţa a anunţat că va dona toţi banii centrului medical de la Buziaş.

Inna a decis ca banii primiţi de la Primăria Timişoara, pentru concertul organizat de Ziua oraşului, să fie donaţi în scopuri caritabile. Managerii cântăreţei au luat legătura cu Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, căruia i-au cerut un sfat legat de donaţie.

"La sfârşitul săptămânii, am fost sunat şi m-au întrebat unde să facă donaţia, iar noi am sugerat Centrul de Hemofiie de la Buziaş, care a ars în urmă cu două luni. Ideea a venit de la Inna, care a decis să facă donaţia. Nu ştiu dacă a luat această decizie în urma discuţiilor legate de suma pentru care concertează. Până la urmă este un gest de ultra bunsimţ. Ne aflam in fata unui gest de extraordinara noblete. Dincolo de adversitati si preferinte, astazi s-a demonstrat ca exista Oameni cu O mare, iar INNA face parte din aceasta categorie.  Rasplata, niciodata suficienta, se va materializa in aplauzele timisorenilor in 5 august. Multumirile Primariei Timisoara si ale tuturor copiilor cu nevoi speciale care vor beneficia de aceasta donatie sunt implicite, iar eu am, mai mult decat oricand, sentimentul minunat al unei alegeri corecte. Multumesc INNA", a spus Dan Diaconu.

„Îmi face plăcere să cânt pentru fanii mei din România, de aceea, am fost încântată atunci când am aflat de propunerea de a concerta la Timişoara. Mă bucur că pot să fiu de ajutor, donând onorariul acolo unde este mare nevoie de aceşti bani: Centrul Medical Buziaş",  a declarat artista pentru evz.ro.

Citeşte aici despre tragedia prin care a trecut Centru Clinic de Evaluare și Recuperare pentru Copii și Tineri (pentru cei cu diabet zaharat tip 1 şi cu hemofilie)

Dramatism la centrul de la Buziaş


Situaţie dramatică pentru pacienţi care beneficiau de tratament gratuit la singurul centru pentru hemofilie şi diabet la copii, aflat la Buziaş. Acesta a fost afectat de un puternic incendiu, care a mistuit centrul în urmă cu două luni. Au fost afectate numeroase încăperi, dar până acum nu s-au strâns suficienţi bani pentru ca centrul să funcţioneze la capacitate maxiă.

Pentru renovarea centrului s-au adunat doar 40.000 de euro, însă mai avea nevoie de cel puţin 350.000 de euro ca să-i poată ajuta pe copiii bolnavi. Este o veste foarte bună că artista Inna a decis să ne doneze banii din concertul de la Timişoara. În perioada asta am primit multe promisiuni, dar toate au rămas la acest nivel. Va fi extraordinar să primi banii de la Inna. Este un gest de şăudat, util”, a spus profesorul Viorel Şerban.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite