Problemele de la Poli Timişoara, transformate de Marian Iancu în publicitate electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului bănăţean a postat un comunicat pe site-ul clubului, în care vorbeşte în termeni pesimişti despre viitorul echipei şi înteamnă suporterii alb-violeţi să voteze într-un anumit fel la alegerile locale, însă fără a da nume.

Marian Iancu lasă să se înţeleagă că actuala societate pe care funcţioneează clubul nu mai are şanse de supravieţuire. "Am hotărât că este bine ca fotbalul alb-violet, şi anume clubul Politehnica Timişoara, să revină la forma iniţială, şi anume la asociaţia non-profit, continuatoarea istoriei şi a palmaresului începand cu anul 1991, împreuna cu societatea pe acţiuni înfiinţată de aceasta în anul 2002, şi anume Fotbal Club Politehnica 2002 Timişoara. Începutul va fi greu, vom vedea din ce ligă vom porni, vom vedea cine se va alătura acestui brand. Cu certitudine, vom invita Universitatea Politehnică, părinte al clubului alb-violet. Vom transfera copiii, juniorii cât şi tinerii care vor asigura participarea în competiţii. Vom pune la dispoziţie logistica de care dispunem, iar cu rabdare, probabil, Poli va redeveni ceea ce a fost. Reactivarea ASFC Politehnica Timişoara şi a afiliaţilor ei, societăţi pe acţiuni, va face să renască simbolul original, încărcat de istoria nealtoita a celor 90 de ani de când s-a născut", spune prima parte a comunicatului de pe site-ul clubului.

Rover Cârstea: "N-am primit niciun salariu de când sunt la Poli. Noi ne vom face treaba în continuare"

A doua parte se referă la alegerile locale, programate pe 10 iunie. "Am considerat că sunt obligat, ca fiind în cunoştinţă de cauză, să iniţiez calea corectă pe care trebuie să o urmeze fanii şi cei care sunt ataşaţi acestui club. Cu sau fără noi, suntem de acord cu sloganul "Obligatoriu, inainte!". Dar cine? Câţi mai sunteţi? Puţini sau mulţi, mergeţi acasă şi spuneţi părinţilor şi aceştia la rândul lor bunicilor voştri că acest oraş trebuie să renască, să iasă din adormire. Se impune o nouă dinamică, pornită dintr-un suflet tânăr, deşi matur, educat şi antrenat în mediul studenţesc. Pe 10 iunie aveţi cu toţii şansa să aduceţi în fruntea comunităţii un om pe care cu drag îl puteţi considera rudă de prim rang al celor care au dat viaţă clubului alb-violet. Veţi avea garanţia unui devotament părintesc şi o responsabilitate cu adevarăt asumată public. Pentru cei care se vor grăbi să ne judece, îi liniştesc şi le transmit că facem doar politica lui Poli!", încheie Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite