Rover Cârstea: "N-am primit niciun salariu de când sunt la Poli. Noi ne vom face treaba în continuare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rover Cârstea
Rover Cârstea

Jucătorul transferat de timişoreni în pauza de iarnă nu este printre cei care şi-au depus memoriu pentru a deveni liber de contract, deşi nu a văzut niciun ban din contractul semnat în primele zile din luna ianuarie a acestui an.

După înfrângerea cu UTA, 0-1, fotbalistul a mărturisit că nu regretă alegerea făcută, în ciuda situaţiei mai mult decât precare în care se află Politehnica Timişoara. "Nu știm nimic. Mereu se spune că nu se mai bagă bani, că nu se va mai susține echipa, dar mereu am jucat. Noi ne vom face treaba în continuare, deși se vede că ne apasă ceva, suntem supărați, triști. Astăzi n-a fost o problemă legată de motivație, am jucat pentru acești suporteri minunați. Nu pot să spun că sunt dezamăgit de faptul că am venit la Poli. Am făcut alegerea și nu mai pot da înapoi. Cel puțin am întâlnit aici un public superb, cum n-am mai văzut niciunde. Cred că e cel mai frumos public din țară. Nu știu ce ne va mai motiva de aici înainte. Jucăm pentru noi și pentru Poli. E o echipă frumoasă. Tot orașul, chiar și copii, femei, bătrâni țin cu această echipă și ar fi păcat să se desființeze sau să fie lăsată să se ducă de râpă. Locul lui Poli e în Liga I, în vârful clasamentului. Din păcate, nimeni nu face nimic", a spus Rover Cârstea la finalul partidei.

FOTO&VIDEO Imaginile unui armistiţiu istoric: suporterii Poli Timişoara şi UTA au avut meciul lor

"N-am primit niciun salariu de când sunt aici. Aducem bani de acasă, ca să trăim, ce să facem. Ne-a promis și Primăria niște bani, dar promisiuni au tot fost. Avem nevoie de bani, vă dați seama", a mai spus atacantul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite