Mircea Axente: "Cel mai mult îmi doresc să ia Poli licenţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Axente
Mircea Axente

Fotbaliştii Politehnicii sunt pregătiţi pentru startul returului de campionat în Liga a 2-a, chiar dacă iarna a fost una agitată şi viitorul echipei este în continuare un mare semn de întrebare.

Punct final în războiul Timişoara - Zambon: Politehnica a fost şi este a bănăţenilor

Atacantul Mircea Axente a împlinit în această săptămână 25 de ani, iar una dintre dorinţele de ziua sa a fost ca lucrurile să se îndrepte pentru Politehnica. "Cel mai mult îmi doresc să ia Poli licenţa. Speranţa moare ultima şi chiar sunt semnale pozitive, din ultimele informaţii care ne-au fost transmise. Avem încredere în autorităţi şi în cei din conducere, că se vor înţelege. Ar fi păcat ca un oraş ca Timişoara, cu atâţia suporteri, să nu aibă echipă în prima ligă", a spus Mircea Axente, citat de "Prosport".

Fotbalistul şi-a propus să marcheze nici mai mult nici mai puţin de 10 goluri în retur. "Mă simt bine şi îmi propun în primul rând să câştigăm orice meci, iar în plan personal, îmi propun să înscriu cât mai mult, din orice ocazie ivită să marchez. Dacă vrei să îţi dau exact un număr, îţi dau: zece! Sistemul 4-3-3 e un sistem în care jucăm mai direct pe poartă, ocaziile vin mai repede, suntem mai mulţi acolo în atac, avem mai multe posibilităţi şi e mult mai bine şi pentru mine", a declarat atacantul.

"Mi s-a zis că semăn cu el, mai demult. Chiar nu mai ţin minte cine a fost prima persoană care mi-a zis. Aş dori ca într-un sezon să dau câte goluri a dat el anul ăsta, ar fi de vis. La 25 de ani, nu sunt încă acolo unde mi-am dorit. Mai am foarte multe gânduri, lucruri pe care vreau să le realizez, printre care un transfer în străinătate şi chiar şi să joc la echipa naţională", a mai spus jucătorul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite