Punct final în războiul Timişoara - Zambon: Politehnica a fost şi este a bănăţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de fotbal timişorean a primit astăzi, de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, confirmarea mult aşteptată de suporterii alb-violeţi: Politehnica Timişoara nu a părăsit niciodată oraşul de pe Bega.

Oficialii clubului au postat faxul primit de la TAS pe site-ul oficial, alături de o declaraţie a preşedintelui Marian Iancu. "După patru ani de acţiuni cu temei juridic pentru recuperarea palmaresului şi tuturor drepturilor conexe ale fotbalului alb-violet, TAS a decis că acestea au fost, sunt şi vor rămâne la Timişoara! Luni, 19 martie, vom cere Comitetului Executiv al FRF să pună în aplicare hotârarea TAS", a spus finanţatorul, care se pregăteşte să părăsească clubul.

În rezumat, comunicatul de la TAS spune că firma Cross Emany, societatea lui Claudio Zambon, nu deţine drepturile asupra istorie, culorilor şi palmaresului Politehnicii Timişoara. Toate acestea aparţin ASFC Politehnica, vechi ONG pe care funcţiona clubul, care acum asociat în participaţiune în actuala societate, sub conducerea lui Marian Iancu.

"E un pas important, e bine că în sfârşit va fi toată lumea lămurită în această privinţă. Rămâne să vedem toată documentaţia care urmează să vină de la TAS în urma acestui comunicat, să ştim cu certitudine că nu vor mai fi probleme. Nu ştiu dacă această noutate va grăbi negocierile dintre autorităţile locale şi club, dar cu siguranţă era nevoie de acest comunicat", a spus Ema Cernescu, unul dintre liderii fanilor alb-violeţi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite