Iancu nu renunţă la Poli: "Se impune urgent o nouă intervenţie personală cu lichidităţi pentru ca Poli să continue"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Politehnicii Timişoara a postat un nou comunicat pe site-ul oficial al echipei, al patrulea în ultimele patru zile, în care anunţă că va mai investi, totuşi, în club şi că va anunţa un plan concret în următoarele două săptămâni.

În acest nou mesaj, finanţatorul vorbeşte din nou despre politică. "Mă bucură faptul că Gheorghe Ciuhandu nu mai candidează. Încep să înţeleg de ce împotriva evidenţei, şi mă refer la forţa şi rezultatele clubului, ne-a lăsat fără o parte importantă din bugetul echipei pentru campionatul 2010-2011, cu consecinţele deosebit de grave pe care le cunoaşteţi. Chiar şi în aceste condiţii, înfruntând un sistem corupt, am ieşit vicecampioni. Încep să înţeleg din ce în ce mai multe. Urmăresc atent ce se întâmplă la Consiliul Judeţean. Există o asemănare clară şi concertată a celor două entităţi  în relaţia cu clubul şi cu obligaţiile asumate public, raportate la punerea lor în practică. Toate acestea mă obligă să-mi regândesc poziţia faţă de fotbal în general şi de Poli în special. Se impune urgent o nouă intervenţie personală cu lichidităţi, pentru a asigura necesarul participării până la final în competiţia în care ne aflăm, cât şi pentru a crea cadrul şi condiţiile pentru viitorul echipei", a spus Marian Iancu în comunicat.

Vali Velcea: „Nu ştim care este viitorul acestui club. Noi luptăm în continuare pentru primul loc”

"Dupa 1 mai, dar nu mai târziu de prima decadă a lunii respective, vă voi prezenta simplu, dar în detaliu, paşii noului şi totodată vechiului club de fotbal Politehnica Timişoara", a precizat preşedintele clubului alb-violet.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite