Vali Velcea: „Nu ştim care este viitorul acestui club. Noi luptăm în continuare pentru primul loc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Poli Timişoara joacă mâine, de la ora 11.00, cu Luceafărul Oradea, singura echipă care i-a învins pe bănăţeni în turul campionatului. Alb-violeţii au mai mulţi jucători de bază absenţi din diferite motive.

Antrenorul echipei timişorene nu se plânge, însă, de aceste absenţe şi dă credit jucătorilor tineri. „E din ce în ce mai greu, pentru că ne confruntăm cu o serie de suspendări, Scutaru, Mera, Poparadu, cumul de galbene. Ricketts şi-a făcut bagajele şi a plecat, Lepmets este uşor accidentat, plus alte uşoare contuzii după meciul de la Baia Mare. Însă astea nu sunt scuze, mâine jucăm cu singura echipă care ne-a învins în tur şi avem şansa să întoarcem rezultatul cu un grup de jucători care vor fi 98% ai Timişoarei, jucători care ar putea forma vitorul acestei echipe. Am mare încredere în ei, cred că după o lungă ucenicie, ba la echipa a doua, ba împrumutaţi, vor putea arăta că pot forma un grup bun", a spus Vali Velcea.

Suporterii timişoreni: "Nu suntem de acord ca Poli să devină monedă de schimb pe piaţa necurată a politicii"

„Faţă de lotul de la Baia Mare au intrat Popovici, Dăruială, Petcuţ şi Zaluschi. Încercăm să scoatem maximum din această ultimă lună de campionat, să construim un grup, pentru că în acest moment nu ştim care este viitorul acestui club. Noi luptăm în continuare pentru primul loc", a explicat tehnicianul alb-violet.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite