Marian Iancu: "Autorităţile nu ne-au ajutat niciodată, n-au fost alături de noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Politehnicii Timişoara a criticat dur autorităţile locale şi a repetat ceea ce spune de vara trecută: nu va mai investi niciun ban în club.

Şeful de la Poli s-a săturat să audă că a cerut mila autorităţilor locale. "Nu ne-a ajutat nimeni niciodată, nici Consiliul Local, nici Consiliul Judeţean. Nu ne-au dat nimic, niciun ban, n-au fost alături de noi. Au plătit nişte servicii pe care ne-am angajat să le facem. Ne-au plătit nişte angajamente de performanţă pe care le-am îndeplinit, tot timpul după ce toate erau îndeplinite. Nu e cum tot spun unii că am stat cu mâna întinsă", a declarat Marian Iancu la emisiunea "În pelungiri" TVR Timişoara.

Ioan Mera: „Decât să stau pe bancă, prefer să joc pe orice post, chiar şi portar"

"Valoarea echipei la ora actuală, cu vreo 300 de jucători, dintre care 60 profesionişti, e mai mare decât valoarea pasivului. Dacă autorităţile veneau la negocieri şi nu-şi băteau joc, nu dau nume, voi da altă dată, ar fi văzut că activele ar fi acoperit cu vârf şi îndesat pasivele. Există o jenă financiară pe termen scurt, care ar fi putut fi rezolvată. De acum încolo le va fi greu să mă găsească, la fel de greu cât ne-a fost nouă să-i găsim pe ei. Eu nu am cum să merg mai departe, nu pot să suţin echipa în Liga 1", a mai spus Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite