Ioan Mera: „Decât să stau pe bancă, prefer să joc pe orice post, chiar şi portar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Mera (stânga)
Ioan Mera (stânga)

Jucătorul Politehnicii Timişoara a fost titular, cu Bistriţa, pentru prima oară în acest retur, însă a declarat că înţelege deciziile antrenorului. Fundaşul consideră că Alba Iulia, următorul adversar, este una dintre echipele bune ale ligii secunde.

Pe banca tehnică a ardelenilor se află Stelian Gherman, antrenor care a muncit în trecut şi la Timişoara. „Va fi un meci dificil, pentru că Alba Iulia  chiar joacă fotbal. Au un antrenor care aşează bine echipa, am lucrat cu el la CFR acum câţiva ani. Trebuie să fim montaţi şi bine pregătiţi ca să câştigăm acest meci", a spus Ioan Mera.

Fundaş central de meserie, fotbalistul a fost folosit în mai multe rânduri, inclusiv în meciul din etapa trecută cu Gloria Bistriţa, pe postul de fundaş dreapta. „Mi-e greu când nu joc, dar am înţeles faptul că trebuie să avem juniori în teren. Eu mă pregătesc să fiu tot timpul la nivel maxim, să dau randament maxim când intru. Prefer să joc orice, decât să stau pe bancă, şi portar", a declarat Mera.

Vali Velcea: „Până nu se confirmă nimic oficial despre soarta echipei, noi trebuie să ne facem datoria"

Acesta a vorbit şi despre faptul că antrenorul Vali Velcea va urmări meciul programat duminică, la ora 15.00, din tribună, fiind suspendat. „Nu contează cine va fi pe bancă, noi trebuie să ne facem datoria. Sper să fie multă lume la meci, să nu auzim ce ne strigă Vali din tribună", a spus zâmbind fundaşul alb-violeţilor.

Jucătorul a descris în câteva cuvinte şi starea de spirit din rândul jucătorilor, ţinând cont de probleme administrative ale clubului. „Noi sperăm în continuare că vom juca în Liga 1. Trebuie să câştigăm fiecare meci şi, când se trage linie, să fim promovaţi, să fie suporterii mândri de noi, de ce am făcut pe teren", a mărturisit Mera.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite