Declaraţii contradictorii în conducerea Poli Timişoara: luăm licenţa, nu luăm licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comitetului Director al clubului alb-violet, Gheroghe Chivorchian, a lăsat să se înţeleagă după meciul de ieri cu Bistriţa că bănăţenii vor lua licenţa pentru Liga 1. Marian Iancu s-a declarat pesimist.

"Aş dori să mulţumesc instituţiilor FIFA, TAS, UEFA, ANAF, Benfica Lisabona, Sloban Sliberec şi Banik Ostrava pentru înţelegere. Dosarul de licenţiere a fost depus la timp şi aşteptăm un răspuns în luna mai. E trist că alţii îţi întind o mână de ajutor, iar cei de acasă aşteaptă să îţi bage cuţitul în inimă", a spus Gheorghe Chivorchian după partida dintre Poli - Gloria Bistriţa 1-1.

Pentru a lua licenţa, Poli Timişoara trebuia să rezolve problema divizării, adică societatea BkP Faber să nu mai aibă datorii la stat şi să achite suma de 1,6 milioane de euro către mai multe cluburi, în contul unor transferuri din anii trecuţi.

Vali Velcea: „Rămân până la sfârşit la echipă, indiferent de greutăţi"

Preşedintele clubului a preferat să comenteze declaraţiile angajatului său cu un atac la autorităţile locale. "Domnul Chirochian a fost implicat mai mult decât mine în relaţia aceasta pe plan local cu autorităţile, care şi-au bătut joc de noi. Ciuhandu nu a făcut nimic pentru Timişoara în 16 ani şi a îngropat-o pe Poli de două ori. Ostaficiuc la fel, nu a făcut nimic pentru Timişoara în toţi aceşti ani şi nici măcar pentru el nu cred că a făcut. Despre licenţă, pot să spun că trăim în România şi se pot întâmpla multe, dar şansele care există să luăm licenţa sunt mici, ca procente. Comisia de licenţiere va lua probabil act de faptul că nu am achitat în termeni normali şi se pot face derogări sau nu", a declarat Marian Iancu, citat de ProSport.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite