Vali Velcea: „Rămân până la sfârşit la echipă, indiferent de greutăţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Antrenorul Politehnicii Timişoara s-a declarat mulţumit de remiza cu Bistriţa, deşi este de părere că echipa sa ar fi meritat victoria, cel puţin după numărul ocaziilor de gol avute.

„În acest moment este important că nu am pierdut şi cred că meritam mai mult de la acest joc. Am îcneput moale, deconectaţi, dar cu timpul am revenit, ne-am impus şi echipa a jucat aşa cum ştie mai bine. De multe ori, fotbalul este nedrept, pentru că dacă numărăm ocaziile putem spune că meritam victoria. Mulţumesc galeriei, care a dat dovadă că este una dintre cele mai civilizate din România. Este un public adevărat, care a încurajat echipa şi cred că le-am oferit fotbal adevărat în repriza secundă", a spus Valentin Velcea după Poli - Gloria 1-1.

Poli Timişoara - Gloria Bistriţa 1-1 / Derby-ul ligii secunde şi-a respectat blazonul

Tehnicianul nu ştie încă dacă echipa va lua licenţa pentru Liga 1. „Rămân până la sfârşit, indiferent de greutăţi, eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Concret nu ştiu nimic despre soarta echipei, avem conducători de club care pot vorbi despre asta. Indiferent ce se va întâmpla, noi trebuie să jucăm fotbal, asta ne este meseria", a declarat antrenorul alb-violeţilor.

„A fost o încărcătură pishică mai mare, pentru că jucătorii ştiau că joacă împotriva unei contracandidate. Bine, nu ştiu dacă putem să o numim pe Gloria contracandidată, pentru că putem să promovăm împreună", a mai spus Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite