Claudiu Belu: „Am ceva emoţii, pentru mine înseamnă mult primul meci oficial la Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Belu-Iordache
Claudiu Belu-Iordache

Jucătorul alb-violet este timişorean, iar jocul de mâine cu Alro Slatina ar putea fi primul meci oficial de seniori în care evoluează pentru echipa de suflet pe propriul teren. Debutul său în echipa mare a fost consemnat etapa trecută, la Oradea.

Claudiu Belu-Iordache a fost comparat de mulţi cu Cosmin Contra. „Nu cred că e cazul pentru această comparaţie. Poate ne asemănăm doar fizic, aceeaşi înălţime şi greutate şi pentru că amândoi am debutat la 18 ani pentru Poli, dar eu mai am mult de muncă pentru a spera să ajung la nivelul său", a spus, modest, tânărul fundaş timişorean.

Vali Velcea: „Statutul nostru şi obiectivul ne obligă să câştigăm meciul următor"

„Va fi primul meci pentru mine pe «Dan Paltinişanu», şi am ceva emoţii, pentru că sunt timişorean, joc de mic la Poli, vă daţi seama. Sper să joc bine şi să câştigăm. La Oradea am avut debutul oficial la prima formaţie, am avut emoţii, dar cred că am intrat destul de bine în joc. Nu cred că e o presiune prea mare pentru mine locul de titular la Poli", a declarat tânărul Belu, care a devenit prima opţiune pe postul de fundaş stânga, în absenţa lui Laszlo Sepsi.

GALERIE FOTO Imaginile primului succes oficial al anului pentru Politehnica Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite