Vali Velcea: „Statutul nostru şi obiectivul ne obligă să câştigăm meciul următor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Velcea
Valentin Velcea

Antrenorul Politehnicii Timişoara şi-a declarat fără echivoc ţelul pentru mecul cu Alro Slatina, mărturisindu-şi bucuria pentru rezolvarea situaţiei palmaresului echipei.

„Va fi o etapă importantă în cea ce priveşte parcursul pe mai departe al acestei echipe. Nu mă gândesc decât la cele trei puncte pe care trebuie să le câştigăm în mod obligatoriu. Statutul nostru şi obiectivul ne obligă să continuăm linia succeselor şi să ne asigurăm cât se poate de devreme un retur liniştit pentru a putea pregăti sezonul următor al Ligii 1", a spus Valentin Velcea.

Acesta a mărturisit că abia aşteaptă ca clubul să se numească din nou, oficial, Politehnica Timişoara. „Mă bucur că în sfârşit palmaresul este al nostru, de aceea am şi venit cu această eşarfă, în semn de respect pentru clubul pe care-l iubim atât de mult. Acum depinde doar de cât de repede se va mişca Federaţia până când vom putea juca sub numele FC Politehnica Timişoara", a declarat tehnicianul alb-violeţilor.

Antrenorul a vorbit şi despre lupta la promovare în seria a doua a ligii secunde. „Fiecare etapă este importantă şi ne interesează doar jocul nostru, nu şi ce fac celelalte echipe. Adversarii din serie mi se par foarte montaţi, însă faptul că unii se bazează pe faptul că noi şi Bistriţa nu vom lua licenţa s-ar putea să le afecteze jocul. Este o serie bună, cred că anul viitor vor fi şi mai multe pretendente la promovare. Ne dorim să fim acolo sus, în lupta pentru promovare, dar momentan nu este relevant primul loc. Însă în cele din urmă ne dorim să rămânem acolo, pentru a evita orice comentarii", a mai spus Vali Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite