Astăzi începe la Timişoara a şaptea ediţie a Festivalului „Plai"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

În fiecare an, Festivalul „Plai", unul dintre cele mai mari evenimente de „world music" din Europa, organizat doar de voluntari, aduce la Timişoara, la Muzeul Satului, muzică din toate colţurile lumii.

Ediţia 2012 a evenimentului beneficiază de îmbunătăţiri, pentru că, spre deosebire de cei şase ani precedenţi, când au fost două seri de concerte în fiecare an, acum vor fi trei. Capetele de afiş sunt artişti cu milioane de fani în toată lumea: vineri seara - Patrice and The Supowers, sâmbătă - Fatoumata Diawara, duminică - Aziza Mustafa Zadeh. Pe lângă aceştia vor cânta OqueStrada, Blue Nipple Boy, The Ganga Jazz Ensemble, Subcarpaţi sau The OSGC. Biletul pentru o zi costă 45 de lei, iar abonamentul pentru toate cele trei zile costă 70 de lei.

"Plai" nu înseamnă, însă, doar muzică. Timp de trei zile, de vineri până duminică, la Muzeul Satului, dar şi în alte locaţii din oraş, vor fi numeroase ateliere, unele chiar cu artiştii de pe afişul festivalului, proiecţii de filme, expoziţii, activităţi pentru copii, concursuri, cursuri de escaladă, pictură pe piele sau pe tricouri, poezie, tatuaje, schimb de cărţi, şi chiar ore de învăţat mersul pe bicicletă.

Click AICI pentru a vedea programul complet al evenimentelor din cadrul festivalului!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite