Astăzi începe divorţul lui Georgică Cornu, „Regele asfaltului“, iubitul Marinei Almăşan UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Click“ a dezvăluit în luna martie că omul de afaceri timişorean Georgică Cornu trăieşte o poveste de dragoste cu vedeta de televiziune Marina Almăşan. Tot în luna martie, Marina a divorţat de soţul ei, cântăreţul Victor Socaciu. De astăzi, şi viaţa lui Georgică Cornu începe să se schimbe, o dată cu prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Oana Cornu.

UPDATE ORA 10.20 Georgică Cornu şi soţia lui, Oana, s-au prezentat la tribunal şi au cerut amânarea pentru că vor o şedinţă cu uşile închise. Următoarea înfăţişare va avea loc pe data de 13 iunie. Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce declaraţii a făcut Georgică Cornu la tribunal şi care sunt cerinţele celor doi soţi în ceea ce priveşte divorţul.

În urmă cu doi ani, milionarul Gerogică Cornu şi soţia sa, Oana, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani, a depus cererea de divorţ, însă instanţa nu s-a pronunţat pentru că cei doi nu s-au mai prezentat la termene. Omul de afaceri mehedinţean a încercat de multe ori să se împace cu soţia, căreia i-a propus chiar să rămână vecini în complexul rezidenţial din localitatea Ghiroda. Între timp, însă, Cornu a cunoscut-o pe Marina, iar lucrurile s-au schimbat.

Dilema regelui asfaltului: a fi sau a nu fi vecin cu fosta soţie

Avea mehedinţeanului este estimată la peste 100 de milioane de euro, iar în urma partajului, conform legilor din România, împărţirea averii se va face în funcţie de contribuţia fiecăruia. Georgică Cornu a depus o cerere de divorţ în 2 februarie 2010, solicitând instanţei de judecată să dispună desfacerea căsătoriei de soţia sa, Oana Maria.

Regele asfaltului din Banat trăieşte o poveste de dragoste cu vedeta Marina Almăşan

„Relaţia noastră s-a deteriorat în mod vizibil, din motive imputabile ambelor părţi, astfel că suntem separaţi în fapt, însă comunicăm strict pe problemele copiilor", a declarat afaceristul Georgică Cornu în cererea sa de divorţ.

Vom reveni cu amănunte de la proces!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite