„Regele asfaltului din Banat”, milionarul Georgică Cornu, trăieşte o poveste de dragoste cu vedeta TV, Marina Almăşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgică Cornu şi Marina Almăşan
Georgică Cornu şi Marina Almăşan

Omul de afaceri Georgică Cornu, aflat în plin proces de divorţ, a intrat într-o nouă relaţie. De această dată, aleasa lui Cornu este vedeta de televiziune Marina Almăşan.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi, intrând împreună într-un imobil de pe strada Zambilelor, din Bucureşti. Potrivit înregistrărilor realizate de paparazzi, pentru a nu da de bănuit, Marina a parcat maşina în capătul străzii şi a mers pe jos aproximativ 150 m, până în faţa locuinţei, acolo unde a fost aşteptată de Georgică Cornu.
Purta un fes negru pe cap şi o geacă de aceeaşi culoare. După aproximativ trei ore, amorezii au părăsit imobilul. De data asta, Marina Almăşan a ieşit deghizată. Pentru a nu fi recunoscută de trecători, şi-a pus o perucă blondă, o pereche de ochelari fumurii şi şi-a acoperit faţa cu mâna.

Din cauza relaţiei cu Cornu, vedeta TV şi soţul ei, Victor Socaciu, au divorţat în urmă cu două săptămâni. Victor Socaciu a decis, se pare, să ia măsuri radicale când s-a convins că este înşelat. „Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună", declarat, ieri, Victor Socaciu. Întrebat dacă aventura cu milionarul l-a împins să ia această decizie, artistul le-a spus reporterilor să o întrebăm pe Marina Almăşan. Contactată telefonic, vedeta tv a recunoscut că a divorţat de Victor Socaciu. „Este adevărat, ne-am despărţit la notar”, a declarat vedeta TV. Întrebată despre fotografiile cu Georgică Cornu, vedeta s-a mulţumit să spună: "Sunt jurnalist şi mă întâlnesc cu mulţi oameni de afaceri. Vreau ca acest subiect să fie tratat cu discreţie".

Citiţi mai multe pe www.click.ro

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite