EXCLUSIV Fostul şef al poliţiei din Deta a făcut preinfarct! Fiica lui Ioan Goloşie: "Tatălui meu i s-a făcut o mare nedreptate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Goloşie a fost internat la spitalul din localitate. Surse medicale spun că acesta a acuzat dureri încă din ziua în care a fost demis, însă a evitat să meargă la un control. Familia acestuia consideră că poliţistul nu merită ceea ce i se întâmplă.

"Tatălui meu i s-a făcut cea mai mare nedreptate. Nu a putut suporta gândul că, după 25 de ani de carieră, este arătat la televizor drept inamicul public numărul unu în cazul de la Deta. El are antecedente medicale, aşa că tot scandalul acesta nu i-a făcut niciun bine. M-a sunat mama azi noapte să-mi spună că tatălui meu i s-a făcut rău, aşa că am venit într-un suflet de la Timişoara să-l văd", a spus Carmina Goloşie.

Fiica lui Ioan Goloşie a povestit pentru "Adevărul" că tatăl său a avut în urmă cu cinci ani un proces cu Petru Roman, actualul primar, după ce poliţistul i-a făcut un dosar penal lui Bogdan Roman. Carmina a spus că procesul a fost câştigat de tatăl ei, dar că în acea perioadă au apărut primele probleme de sănătate ale lui Ioan Goloşie. Fiica poliţistului a intrat în spital spunând că nu va mai ieşiş până când medicii nu-i vor spune că tatăl ei se va face bine.

image

EXCLUSIV Fostul şef al poliţiei din Deta face preinfarcturi în momente cheie

Înregistrarea video a scandalului provocat de fiul primarului de la Deta!

Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

Familia poliţistului pune problemele la inimă ale lui Ioan Goloşie pe seama supărării cauzate de demiterea sa din fruntea Poliţiei Deta şi pe seama stresului cauzat de scandalul taxelor de protecţie.

Informaţia a fost confirmată de fiica fostului şef al poliţiei şi de directorul spitalului orăşenesc Deta, doctorul Iosif Cobzariu. "Pacientul a fost internat azi noapte cu angină instabilă şi se află în continuare sub supraveghere. Nu prezintă complicaţii şi este internat la secţia medicină internă, iar cei mai buni specialişti ai spitalului se ocupă de caz. Domnul Goloşie este în evidenţa noastră cu probleme cardiace şi a mai fost internat", a declarat doctorul Cobzariu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite