FOTO Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a depus astăzi jurământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a depus jurământul
Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a depus jurământul

După ce vineri a fost oficializată schimbarea la nivelul Primăriei Timişoara, astăzi a venit rândul instalării noii conduceri a Consiliului Judeţean Timiş, în fruntea căruia candidatul USL i-a luat locul lui Constantin OStaficiuc, cel care a ocupat funcţia în ultimii opt ani.

Titu Bojin i-a avut alături pe preşedintele Tribunalului Timiş, care a confirmat rezultatul alegerilor, pe prefectul Eugen Dogariu, pe primarii celor mai importante două localităţi din judeţ, Timişoara şi Lugoj, dar şi pe cel căruia îi urmează în funcţie.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a depus jurământul

"Azi s-a oficializat un vot istoric acordat de timişeni, pentru prima dată după 22 de ani un candidat al Partidului Social Democrat este ales într-o funcţie de conducere, fapt care mă onorează. Voi face o evaluare a tuturor departamentelor din cadrul CJ Timiş, pentru că vreau să avem, aşa cum am spus în campanie, funcţionari performanţi. Favoritismele nu mă caracterizează. Ne aşteaptă o perioadă grea, pentur că TImişul a rămas în urmă la multe capitole, chiar şi faţă de unele judeţe învecinate. Vreau să am o relaţie deschisă cu toate primăriile din judeţ, indiferent de culoarea politică a primarului", a spus Titu Bojin.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş i-a urat succes noului ales, dar nu a ratat ocazia de a anunţa o ultimă reuşită a mandatului său. "Îl felicit pe domnul Titu Bojin pentru alegerea în funcţie şi îi urez mult succes în activitate. Pot anunţa că, în sfârşit, o epopee începută în 2008 s-a finalizat săptămâna trecută, când am semnat contractul temporar de folosire a deponiei de la Ghizela", a declarat Constantin Ostaficiuc.

FOTO Primarul Timişoarei în ultimii 16 ani, Gheorghe Ciuhandu, i-a urat succes succesorului său, Nicolae Robu

Titu Bojin a indicat, în linii mari, care va fi filosofia sa în această funcţie de conducere. "Mi-am propus trei lucruri: să fiu aproape de cetăţenii judeţului, să atrag fonduri din toate sursele posibile pentru Timiş şi să schimb percepţia Bucureştiului faţă de Timiş, pentru că orice guvernarea ar fi fost, am fost lasaţi tot timpul la urmă, ba că suntem mândri, ba că sunt alţii mai săraci", a spus noul preşedinte al CJT.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite