FOTO Primarul Timişoarei în ultimii 16 ani, Gheorghe Ciuhandu, i-a urat succes succesorului său, Nicolae Robu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Predarea "ştafetei" la Primăria Timişoara
Predarea "ştafetei" la Primăria Timişoara

Edilul care a condus oraşul timp din 1996 şi până acum a cedat astăzi fotoliul de primar, renunţând astfel la orice funcţie în administraţie, el anunţând după alegeri că cedează şi locul de consilier local.

"Plec cu sentimentul datoriei împlinite. Pot să spun că las o bază solidă, atât prin cele pe care le-am făcut, cât şi prin proiectele europene care sunt deja în desfăşurare. Vreau să mulţumesc populaţiei, colaboratorilor mei, despre care s-au spus în ultima perioada multe lucruri nedrepte. M-aş bucura dacă administraţia instalată astăzi va beneficia de sprijinul populaţiei, dar şi de sprijinul consiliului local. Urez succes primarului ales şi noului consiliu local şi să nu ne înşelaţi aşteptările", a spus Gheorghe Ciuhandu.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la ceremonie!

Predarea "ştafetei" la Primăria Timişoara

"Eu vreau să-l felicit pe predecesorul meu pentru tot ceea ce a reuşit să facă bun pentru Timişoara şi pentru timişoreni în toţi aceşti 16 ani. Vreau sa-l rog să fie în continuare aproape de primarie", a spus Nicolae Robu. Gheorghe Ciuhandu, deşi era pe un loc eligibil în Consiliul Local, pe lista Uniunii pentru Timiş, a preferat să se retragă din viaţa politică.

Nicolae Robu a depus jurământul şi a devenit oficial noul primar al Timişoarei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite