BC Timişoara în finala Diviziei A. "La începutul campionatului nu cred că se aşepta nimeni să ajungem aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii bănăţeni s-au impus şi la Cluj, cu 70-65, rezolvând astfel problema calificării în minimum de meciuri, adică trei. În finală, alb-violeţii vor juca cu CSU Asesoft Ploieşti şi vor beneficia de avantajul terenului propriu.

Antrenorul Predrag Badnjarevic consideră că elevii săi ar fi putut face un meci şi mai bun la Cluj şi promite că BC Timişoara se va revanşa în faţa suporterilor pentru finala de Cupă pierdută. "Ştiam că Universitatea va juca sub o mare presiune, dar şi noi am evoluat sub o oarecare presiune. Am aflat chiar înainte de meci că Lawrence nu va juca, iar asta a fost pe de o parte bine pentru noi, însă pe de altă parte ne-am relaxat, lucru care nu mi-a plăcut. Nu a fost deloc uşor să jucăm în această sală, unde fanii s-au dovedit extraordinari. Acum înţeleg cum a devenit Clujul campioană, cu echipă bună, antrenor valoros şi un public minunat. Cred că înaintea campionatului nimeni nu se aştepta ca noi să ajungem în finala diviziei A. Am disputat deja o finală, cea de Cupă, dar fără succes, aşa încât va trebui ca acum să ne revanşăm faţă de suporterii noştri", a spus tehnicianul sârb după meciul decisiv din Ardeal.

Finala play-off-ului Diviziei A se joacă pe sistemul "cel mai bun din şapte meciuri", programul urmând să fie stabilit în aceste zile.

BC Timişoara joacă sâmbătă şi duminică pentru calificarea în finala Diviziei A de baschet

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite