BC Timişoara joacă sâmbătă şi duminică pentru calificarea în finala Diviziei A de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii au şansa de a face pasul decisiv spre ultimul act al play-off-ului chiar pe terenul adversarului din semifinală, "u" Mobitelco Cluj. Cele două partide programate în Ardeal se dispută pe 5 şi 6 mai.

Timişorenii au câştigat, la mare luptă, cele două partide de pe teren propriu şi pot fi consideraţi favoriţi la calificare. "Acum suntem ca nişte fantome mergătoare. Ne-au stors aceste două partide, dar trebuie să ne recuperăm şi să mergem la Cluj pentru o victorie. Noi am jucat mai multe partide decât oricare altă echipă din România, dar toate formaţiile sunt obosite pe final de sezon. Acum apar detaliile, cum să ne recuperăm, cum să pregătim tactica pentru meciul următor. Cred că avem o mare şansă să ajungem în finală", a spus Zlatko Jovanovic, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei bănăţene.

GALERIE FOTO Pas spre finală pentru bănăţeni: BC Timişoara - "U" Mobitelco Cluj 76-72

Semifinalele se joacă pe sistemul "cel mai bun din cinci meciuri" şi, dacă va fi nevoie, meciul decisiv se va disputa la Timişoara. În cealaltă semifinală, CSU ASesoft Ploieşti are 2-0 cu Gaz Metan, după cele două partide disputate la Mediaş. Ultimul act se joacă pe sistemul "cel mai bun din şapte".

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite