Un nou meci de infarct la Timişoara. Baschetbaliştii bănăţeni restabilesc egalitatea cu CSM Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Predrag Badnjarevic le-a arătat elevilor săi drumul spre victorie
Predrag Badnjarevic le-a arătat elevilor săi drumul spre victorie

BC Timişoara s-a impus cu 75-56 în al doilea meci al sferturilor de finală din play-off-ul Diviziei A, iar scorul general este 1-1. Cele două meciuri de la Bucureşti se vor juca pe 17 şi 18 aprilie şi, dacă egalitatea persistă, meciul decisv se va juca la Timişoara, pe 22 aprilie.

În sezonul regulat, BC Timişoara a învins tur - retur adversarul din sferturile de finală ale campionatului, însă se pare că play-off-ul este, aşa cum avertiza antrenorul Badnjarevic, cu totul altceva. Începutul partidei a fost din nou ezitant, iar CSM Bucureşti a condus chiar şi cu nouă puncte (26-17). Baschetbaliştii bănăţeni au arătat, totuşi, că au învăţat din experienţa primei partide şi au întors partida cu o demonstraţie de forţă în partea a doua şi au câştigat cu aproape 20 de puncte diferenţă. Cei mai buni jucători ai gazdelor au fost Zlatko Jovanovic, cu 16 puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive, alături de Sarovic, cu 18 puncte şi 12 recuperări. LA CSM Bucureşti s-a remarcat, ca şi ieri, Goran Martinic, cu 24 de puncte.

"Poate i-am luat mai uşor în primul meci, deşi sunt o echipă foarte puternică, pot pune probleme oricui. A fost o palmă dură pentru noi, al doilea meci am fost mai bine pregătiţi psihic şi asta s-a văzut", a spus Bogdan Popescu (13 puncte, 6 recuperări în acest meci) la TVR Timişoara.

GALERIE FOTO Înfrângere surprinzătoare pentru bănăţeni în primul meci din play-off: BC Timişoara - CSM Bucureşti 84-97

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite