GALERIE FOTO Înfrângere surprinzătoare pentru bănăţeni în primul meci din play-off: BC Timişoara - CSM Bucureşti 84-97

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatko Jovanovic a făcut un meci bun
Zlatko Jovanovic a făcut un meci bun

Favoriţi cerţi pe hârtie înaintea sfertului de finală cu echipa din capitală, timişorenii au cedat primul meci, chiar pe teren propriu. Mâine, de la ora 18.00, la sala "Constantin Jude", are loc meciul al doilea. Se califică prima echipă care câştigă trei meciuri.

Oaspeţii au început tare meciul, au înscris primul coş şi nu au mai cedat conducerea pe tabela de marcaj până la finalul partidei. Bucureştenii au avut trei jucători în mare formă: Gallimore a înscris 27 de puncte, Martinic - 23, iar McKenzie a reuşit 20 de puncte. De la Timişoreni s-a remarcat Zlatko Jovanovic, cu 19 puncte.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la meci!

Predrag Badnjarevic le-a arătat elevilor săi drumul spre victorie

Hristu Şapera, antrenorul CSM Bucureşti, consideră că echipa timişoreană este în continuare favorită. "Întotdeauna jucăm să câştigăm. A fost un meci foarte bun pentru noi şi o victorie importantă în această serie. Timişoara rămâne favorită, este o echipă foarte puternică. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne dăm seama că este doar un singur meci. Am dat dovadă de foarte multă dăruire, mai ales pe faza defensivă, nu am lăsat Timişoara să-şi facă jocul obişnuit şi cred că aici a fost cheia jocului", a spus tehnicianul echipei bucureştene la TVR Timişoara.

"Am jucat foarte prost, iar rezultatul este corect. Trebuie să ne revenim repede, pentru că mâine este un alt meci. Trebuie să fim uniţi, să jucăm baschetul pe care-l ştim noi. Este doar un joc, unul prost, pe care l-am pierdut meritat, dar eu cred că avem forţa să întoarcem această serie", a declarat LEontin de Maio, preşedintele BC Timişoara.

Începe spectacolul: BC Timişoara joacă în această seară primul meci din play-off, cu CSM Bucureşti

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite