Începe spectacolul: BC Timişoara joacă în această seară primul meci din play-off, cu CSM Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii timişoreni au terminat pe locul al doilea sezonul regulat al Diviziei A, şi înfruntă în sferturile de finală ale campionatului echipa de pe locul şapte. Primele două meciuri au loc astăzi şi mâine, la Timişoara.

În această fază se joacă pe sistemul „cel mai bun din cinci meciuri". Primele două partide au loc în sala "Constantin Jude", azi şi mâine, ambele de la ora 18.00, următoarele două întâlniri vor fi la Bucureşti, după Paşti, iar dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta va avea loc în Banat.

Bogdan Popescu: "Orice performanţă mai prejos decât calificarea în finală aş considera-o un eşec"

"Începe a doua parte a campionatului şi cea mai importantă, play-off-ul. Sper că vom avea un parcurs cât mai lung. Putem să spunem că de acum toate meciurile sunt precum cele de Cupă, adică periculoase şi importante. Sigur că suntem într-o poziţie mai bună, posedăm avantajul terenului propriu şi tocmai de aceea trebuie să avem mare grijă în fiecare meci, în fiecare minut, pentru că nu ne dorim nici un fel de surpriză. CSM este o echipă bună, cu individualităţi de valoare. A terminat sezonul pe locul al şaptelea, ceea ce înseamnă un campionat reuşit. Bucureştenii pot fi periculoşi dacă îi lăsăm să-şi etaleze jocul sau să arunce din poziţii deschise, dar vom face totul ca să-i anihilăm", a spus antrenorul BC Timişoara, Predrag Badnjarevic, citat de site-ul oficial al clubului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite