BC Timişoara, din nou pe locul doi. CSU Ploieşti este noua campioană a României la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii au câştigat şi cel de-al patrulea meci al finalei, unul dramatic, cu scorul final 80-78, după o repriză de prelungiri. Bănăţenii au jucat mai bine în cele două meciuri din deplasare decât acasă, însă au fost nevoiţi să se recunoască învinşi.

Elevii lui Predrag Badnjarevic au opus o rezistenţă serioasă în meciul al patrulea al finalei Diviziei A, iar la finalul timpului regulamentar scorul era egal, 72-72. Aruncările libere ratate de bănăţeni în prelungiri le-au permis ploieştenilor să câştige meciul şi cel de-al optulea titlu de campioni din ultimii nouă ani, singurii care au întrerupt hegemonia fiind clujenii, anul trecut.

În ultimul meci al finalei, disputat la Ploieşti, de la BC Timişoara s-a remarcat Zlatko Jovanovic, cu 20 de puncte, trei recuperări şi nouă pase decisive, dar şi Sarovic şi Cuic. De la gazde s-a remarcat Vlahovic, cu 24 de puncte.

BC Timişoara, la un singur meci distanţă de înfrângere în finala Diviziei A

Astfel, BC Timişoara egalează cea mai bună performanţă din campionat în istoria baschetului timişorean, titlul de vicecampioni obţinut de baschetbaliştii pregătiţi de Dragan Petricevic, în 2009, după o finală pierdută tot în faţa CSU Ploieşti.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite