BC Timişoara, la un singur meci distanţă de înfrângere în finala Diviziei A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul

Baschetbaliştii bănăţeni au fost învinşi aseară, la Ploieşti, în al treilea meci al finalei play-off-ului Diviziei A de baschet masculin cu 63-55. Scorul general este acum 3-0 pentru CSU Ploieşti, care mai are nevoie de un singur meci pentru a câştiga titlul.

Predrag Badnjarevic şi elevii săi nu au reuşit să repare erorile care au dus la pierderea primelor două meciuri, disputate la Timişoara, şi au pierdut şi prima întâlnire disputată în deplasare, în Sala Sporturilor Brazi, lângă Ploieşti.

Cel mai bun marcator al ploieştenilor în partida de aseară a fost Hargrove, cu 14 puncte, dar cel mai bun jucător a fost cu siguranţă Cătălin Burlacu, acesta reuşind 11 puncte, 11 recuperări şi două pase decisive. De la bănăţeni s-a remarcat Sarovici, cu 14 puncte, dar şi Branko Ciuc, cu 12 recuperări.

BC Timişoara e gata de următoarele două meciuri ale finalei: ori la bal, ori la spital

Cum finala se dispută pe sistemul "cel mai bun din şapte meciuri", bănăţenii sunt obligaţi să câştige următoarea partidă, care se dispută în această seară, de la ora 20.00, tot la Ploieşti. CSU mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi adjudeca un nou titlu de campioană.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite