Consiliul Concurenţei, control inopinat la Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul "Traian Vuia"
Aeroportul "Traian Vuia"

Reprezentanţii Consiliului Concurenţei investighează acuzaţiile de abuz de poziţie dominantă al Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" SA. Acum câteva zile, mai multe documente au fost ridicate din birourile aeroportului.

În cazul în care compania va fi găsită vinovată, riscă o amendă care poate ajunge până la 10% din cifra de afaceri. "Inspecţiile inopinate reprezintă o etapă preliminară în cadrul procedurilor de investigare a unui  posibil comportament anticoncurenţial. Efectuarea acestor inspecţii nu reprezintă o antepronunţare a Consiliului Concurenţei nici în ceea ce priveşte vinovăţia companiei investigate şi nici în ceea ce priveşte rezultatul final al investigaţiei declanşate”, se precizează în comunicatul Consiliului Concurenţei.

Aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă Dan Idolu, directorul instituţiei. Acum o săptămână, aproximativ 20 de angajaţi s-au strâns pe platforma aeroportului într-un protest spontan legat de noile concedieri anunţate. La Aeroportul "Traian Vuia" au fost trimise 32 de notificări pentru disponibilizare, conducerea încercând astfel să echilibreze bugetul salarial.

Protest spontan la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia“ din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite