Incident la Sânnicolaul Mare: mașinile USL-iștilor atacate cu pietre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au fost alertaţi de dispariţie persoanelor
Polițiștii au fost alertaţi de dispariţie persoanelor

Cei de la USL susțin că mașinile lor au fost atacate cu pietre de cetățeni rromi, în cartierul Sighet, la idicațiile unor reprezentanți de la PDL

Consilierul județean Cătălin Tiuch, de la PSD, a declarat că două mașini care aparțin unor candidați USL au fost atacate cu pietre în cartierul Sighet. “Am primit informaţii de la colegii noştri că PDL cară din acest cartier oameni la vot şi împreună cu un coleg, care este candidat pe lista de consilieri locali, ne-am dus să vedem ce se întâmplă. Romii au început să arunce cu pietre spre noi și să ne înjure. Pietrele au lovit maşinile cu care ne-am dus acolo. După mai multe apeluri la 112 a venit şi poliţia. Și după ce a venit poliția, cei de la PDL continuă să care oameni la vot, care nu sunt foarte convinși să iasă din casă”, a declarat Cătălin Tiuch.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultatele alegerilor locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite