Constantin Ostaficiuc a votat pentru încă un mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, PDL-istul Constantin Ostaficiuc, a votat la Liceul Agricol. Acesta a spus la ieșirea din secția de votare că a votat pentru continuitate.

Constantin Ostaficiuc a venit la vot la ora 10.00, alături de soție. Președinele CJT s-a pus la coadă ca orice simplu cetățean și a așteptat să îi vină rândul să își ia buletinele de vot. Ostaficiuc a ieșit din cabină zâmbitor, iar după ce a depus buletinele în urnă a spus că a votat pentru continuitate.

“Am votat pentru continuarea proiectelor pentru județ care au fost începute”, a spus Constantin Ostaficiu.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultatele alegerilor locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite