Biroul Electoral Județean Timiș a avut de rezolvat două incidente la Giarmata și Dumbrăvița

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu au existat probleme majore în județul Timiș
Nu au existat probleme majore în județul Timiș

La deschiderea biroului electoral de la Giarmata, pe lângă președinte și cele cinci persoane autorizate, s-a mai prezentat o femeie care și-a atribuit calități oficiale.

Reprezentanții Biroului Electoral Județean susțin că cea de a noua persoană din biroul electoral de la Giarmata nu a afectat procedeul de votare, dar a existat riscul ca biroul să fie închis. “Femeia respectivă aplica ștampile pe buletinele de vot. Primarul a fost cel care a semnalat acest caz, iar în momentul în care am început controlul, aceea persoană a dispărut”, a declarat Ioan Bogdănel, purtătorul de cuvânt de la BEJ.

A mai existat un incident minor și la Dumbrăvița, unde au ajuns buletinele care au fost arondate comunei Sânandrei. “A fost o problemă  care s-a rezolvat pe cale administrativă. Probabil că din cauza grabei au ajuns buletinele de la Sânandrei,la Dumbrăvița”, a mai spus Bogdănel.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultatele alegerilor locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite