AGRESOR DE NOTA 10: Premiantul unei clase de la Liceul Auto din Timişoara şi-a înjunghiat colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi de la Liceul Auto din Timişoara au fost  înjunghiaţi de un alt coleg de-al lor din clasa a 11-a. După un schimb de replici mai dure, cei trei au ieşit în faţa şcolii, unde unul dintre băieţi a scos un cuţit cu care i-a înjunghiat pe ceilalţi doi.

UPDATE, ora 13.15

Profesorii de la Liceul Auto sunt şocaţi de cele întâmplate între elevii lor.

"Ei au fost în pauză în părculeţul de vizavi de liceu. Conform regulamentului intern al şcolii nu aveau ce să caute acolo. Nu aş putea să vă spun ce s-a întâmplat între ei, nu au mai fost astfel de situaţii la noi în liceu", a spus Cristina Purdea, director adjunct în cadrul Liceului Auto din Timişoara. Conform cadrelor didactice de la liceul la care învăţau cei trei, agresorul Alexandru Şchiopescu, era premiantul clasei şi olimpic. "Comisia de disciplină din liceu va analiza situaţia şi se vor lua măsuri", a mai spus Cristina Purdea. Acesta este acum interogat de poliţişti la Secţia 3 şi riscă să fie acuzat de vătămare corporală şi port de armă.

image

UPDATE, ora 13.00

image

Din declaraţiile elevilor răniţi reiese că tot conflictul a pornit în urma unor certuri provocate de agresor. Acesta obişnuia să îi ia peste picior pe cei doi şi de dimineaţă i-a înjurat şi i-a ameninţat. În pauză, agresorul a continuat să îi batjocorească şi unul dintre elevii înjunghiaţi l-a împins pe acesta. "Dimineaţa a început să-şi bată joc de noi, în pauză ne-am înjurat, dar nimic mai mult. După ce am ieşit afară în pauză, pur şi simplu ne-a înjunghiat. Nu ne-a venit să credem. El a mai zis în clasă că o să-şi cumpere un cuţit, dar nu l-a crezut nimeni", a spus Costel Pantea, de 18 ani, unul dintre elevii agresaţi.

UPDATE, ora 12.45


Agresorul, de 18 ani a fost reţinut şi este momentat anchetat de poliţişti. Conflictul a izbucnit între agresor şi unul dintre cei doi băieţi atacaţi, tot de 18 ani. Al treilea, un elev de 17 ani, a intervenit pentru a linişti atmosfera. Agresorul a scos din ghiozdan un cuţit şi nu a ezitat să îl folosească. Pe elevul de 18 ani l-a înjunghiat în coapsa stângă, iar pe celălalt în coapsa dreaptă. Elevii răniţi sunt acum îngrijiţi de medicii de la Spitalul Judeţean din Timişoara. „Starea este bună, au fost preluaţi prin secţia de urgenţe şi primesc îngriiri medicale, medicii vor decide dacă tinerii vor fi internaţi sau nu. Pentru moment ei rămân la spital", a spus Carmen Dehelean, de la Serviciul de Urgenţe din Timişoara. Agresorul, Sorin Şchiopescu (foto jos) a împlinit deja 18 ani şi poate fi cercetat penal pentru faptele lui.


image

Colegii de liceu au fost cei care au chemat salvarea. Agresorul a fugit de la faţa locului.  "Din primele sesizări, într-un parc din apropierea Liceului Auto a avut loc o altercaţie în urma căreia doi elevi au fost răniţi în zona piciorului. Agresorul a fost identificat în cinci minute de la comiterea faptei", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.â

Citiți și: Şi-a înjunghiat mama şi a dispărut

Revenim imediat cu detaliile acestui caz!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite