Şi-a înjunghiat mama şi a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii care se aflau aseară la intersecţia străzilor 1 Decembrie şi Independenţei au înlemnit de groază când au văzut că o femeie zace înjunghiată într-o baltă de singe.

Oamenii au sunat de urgenţă la poliţie şi la ambualanţă. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că victima este o femeie de 62 de ani din Buzău care a spus că a fost înjunghiată de Mihai C., fiul său, în vârstă de 31 de ani.

Pentru că bărbatul era cunoscut cu antecedente penale şi cu un comportament violent, în zona respectivă şi în apropierea domiciliului acestuia au fost trimise mai multe echipe de scotocire şi control, formate din poliţişti de ordine publică, luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, jandarmi şi poliţişti comunitari.

În scurt timp bărbatul a fost prins şi şi-a recunoscut fapta dar a precizat că a aruncat cuţitul cu care şi-a înjunghiat mama.

Buzoianul a fost internat în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca iar femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite