AFACEREA PLOCONUL Sursă: „Sunt miei pentru PDL", Bojin, şeful de la Ape: „Am şi eu câte un prieten la Bucureşti!" AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plocoanele trimise în secret, noaptea, la Bucureşti cu maşina Direcţiei Apelor Române sunt recunoscute de Tiru Bojin, şeful instituţiei. Acesta nu a confirmat însă informaţiile potrivit cărora e vorba de carne de miel pentru parlamentari PDL din Bucureşti, aşa cum spune o sursă importantă.

Informaţia privind transportul secret de plocoane pentru Bucureşti a fost transmisă de o sursă căreia îi vom proteja identitatea. Sursa a indicat în seara precedentă transportului că o maşină de la Apele Române va duce miei pentru politicieni din Bucureşti, carnea fiind oferită de afaceristul Stelică Mălăieşteanu.

Sursă protejată: „Asta e interesant, că Bojin trimite miei la PDL!"

Sursa: Este ceva ce se va petrece noaptea aceasta, în legătură cu Titu Bijin şi Stelică mălăieşteanu.

Reporter: Despre ce este vorba ?

Sursa: Bojin trimite miei tăiaţi la Bucureşti, pentru parlamentari. S-a înţeles cu Mălăieşteanu, să dea el carnea de miel. Vor încărca o maşină noaptea aceasta de la vila lui Mălăieşteanu.

Reporter: Care dintre vile, cea de pe Cărvunarilor sau cea de pe Olimpiadei, unde are firma ?

Sursa: Maşina trebuie să fie la patru dimineaţa pe Cărvunarilor, la vila lui Mălăieşteanu, apoi se opreşte la Lugoj la Lugomet de unde are din nou de încărcat. Mieii sunt pentru parlamentari PDL.


image

Reporter: Cum adică PDL ? Titu Bojin e preşedinte PSD Timiş, cum să trimită la PDL ?

Sursa: Păi asta este interesant, că Bojin care e pesedist trimite miei la PDL!

Reporter: Interesant!

Sursa: La ora 4 va merge pe strada Cărvunarilor, la numărul 10, un microzub alb cu numărul TM 57 APE, un Volkswagen Transporter, acasă la Stelică Mălăieşteanu. Va încărca miei de la ferma lui Mălăieşteanu şi apoi va pleca la Lugoj. Este aşteptat la 5.00 la cantina Lugomet pentru a încărca vin. Pachetele sunt destinate unor parlamentari PDL de la Bucureşti


image

EXCLUSIV Plocon de sărbători: vin şi miei trimişi pe ascuns la Bucureşti cu maşina Apelor Române Banat. Şeful instituţiei şi un afacerist controversat sunt implicaţi

Titu Bojin: „Am şi eu câte un prieten la Bucureşti!"

Ascultă înregistrarea discuţiei mai sus. Click pe playerul audio de sub fotografia de mai sus

Reporter: Domnul Bojin ?

Titu Bojin: Da

Reporter: Bună ziua, Mălin Bot sunt la telefon

Titu Bojin: Să fiţi iubit!

Reporter: Domnu Bojin, scriu un articol despre o investigaţie şi vroiam să consemnez punctul dumneavoastrăde vedere

Titu Bojin: Despre ? Despre!?

Reporter: Vă explic imediat despre ce este vorba. Vreau să consemnez punctul dumneavoastră de vedere pentru că avem o sursă din apropierea dumneavoastră care ne-a indicat nişte informaţii şi s-au confirmat. Aveţi un microbuz la Direcţia Apelor, TM 57 APE, un Volkswagen Transporter alb ?


image

Titu Bojin face o pauză apoi răspunde: Nu ştiu numărul s-ar putea

Reporter: Acest microbuz a intrat astăzi dimineaţă, la ora 4.20, în curtea domnului Stelică Mălăieşteanu şi a fost umplut cu mai multe cutii. Din informaţiile noastre sunt miei pe care îi daţi cadou parlamentarilor PDL.

Titu Bojin: Cui!? Cui dăm cadou !?

Reporter: Parlamentarilor PDL, asta este foarte interesant, aşa am primit informaţia de la o sursă din imediata dumneavoastră apropiere.

Titu Bojin: Sunt poveşti domnu! Domnul Mălin!

Reporter: Dar ştiţi cumva ce căuta maşina instituţiei la ora patru dimineaţa la domnul Mălăieşteanu şi ce încărca, ce era în cutiile respective ?


image

Titu Bojin: Ăăăă, la ora 4 o plecat maşina la, ăăă Bucureşti, o plecat şi la Vâlcea pentru ca să ducă probele de apă care le avem de dus, de făcut acolo şi domnul Mălăieşteanu o trimis două cutii la cineva, la Bucureşti.

Reporter: La cine a trimis ? Are vreo relaţie contractuală cu Apele Române ? Sunteţi transportator pentru privaţi ?

Titu Bojin: Domnu Bot. Eu v-am informat exact despre ce este vorba în mod corect, dumneavoastră scrieţi cum consideraţi că puteţi să scrieţi.

Reporter: Dar ştiţi care este conţinutul acelor cutii ?

Titu Bojin: Nu ştiu, că dacă aş fi ştiut eram e la maşină, dar nu ştiu. Nu aveam de unde să ştiu.

Reporter: Are vreun contract de transport sau curierat domnul Mălăieşteanu cu Apele Române ?


image

Titu Bojin: Nu, nu are! Nu are niciun contract, o maşină care merge până la Bucureşti, până la urmă că duce o cutie sau ia un om de pe marginea drumului nu cred că trebuie să aibă vreun contract.

Reporter:  De la Lugomet ce s-a luat ? Şi acolo s-a încărcat ceva! Avem informaţiile clare, fotografiile, Nu vorbim prostii.

Titu Bojin: Nu ştiu exact ce s-a încărcat de la Lugomet. Probabil s-au luat şi de acolo nişte cutii. Am şi eu câte un prieten la Bucureşti care probabil că au încărcat şi acolo o cutie, două, ceva.

Reporter: Deci cadouri pentru prieteni ?

Titu Bojin: Bineînţeles că pentru prieteni. Că nu trimitem la duşmani. Îi iertăm, că sunt sărbătorile dar nici într-un caz nu ....

Reporter: Dar ce au încărcat pentru prieteni ? La Lugomet e firma dmneavoastră şi ştiţi ce au încărcat. Ce ?

Titu Bojin: Sigut că la mine. Lugomentul e cantina-restaurant a firmei ...

Reporter: Şi ce aţi încărcat acolo ? Miei ? Cozonac ?

Titu Bojin: Nu ştiu exact ce s-a încărcat, probabil nişte vin s-o luat acolo. Probabil nişte vin.



image

Reporter: Am înţeles. Şi prietenii aceştia sunt secreţi ? Nu ne puteţi spune şi nouă cine sunt ? Să îi întrebăm dacă se bucură de cadouri ...

Titu Bojin: Eu cred că se bucură. Oricum se bucură, fiţi convins! Dacă scrieţi se bucură cu atât mai mult.

Reporter: Am înţeles. Vă mulţumesc foarte mult! O zi bună!

Titu Bojin: Da. Şi dumneavoastră!

Reporter: La revedere! 

CLICK mai jos pentru a asculta tot ce spune Mălăieşteanu:
TRANSCRIERI Afacerea „Mielul transpolitic", Stelică Mălăieşteanu: „Da !? Aveţi poze cu mine dimineaţă la ora patru ?" AUDIO

Citeşte şi:

EXCLUSIV Şeful de la Apele Române Banat şi un afacerist controversat au trimis plocoane, pe ascuns, în miez de noapte, la Bucureşti, folosind maşina instituţiei

Citeşte opinii ale jurnalistului Malin Bot pe platforma "ideilibere.ro", vezi video cu emisiuni şi citeşte alte detalii despre acesta, mai jos:

  

image image image image image image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite