AUDIO EXCLUSIV "Succesurile" marca EBA l-au lovit pe Boc: prim-ministrul a anunţat mai multe „proiecturi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc s-a certat cu limba română la fel de rău ca fiica preşedintelui, Elena Băsescu. Aflat în Timiş pentru a inaugura o şosea de centură, prim-ministrul a spus că are „proiecturi" pentru impozitul unic.

Premierul Emil Boc şi ministrul Tranporturilor Radu Berceanu au fost astăzi la Lugoj, unde au participat la inaugurarea şoselei de centură a oraşului. Cu ocazia vizitei în Banat, Emil Boc a vorbit şi despre impozitul unic, susţinând că sunt câteva „proiecturi" în acest sens.

Centura Lugojului, de 22 de milioane de euro, a fost inaugurată de Boc cu o Dacie

Premierul a ajuns la Lugoj foarte relaxat, făcându-şi apariţia cu un microbuz în care s-au mai înghesuit prefectul de Timiş, Mircea Băcală, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, dar şi alţi politicieni de frunte ai judeţului.

După ce a testat şoseaua cu un Duster, cu paharul de apă pe bord, premierul a răspuns întrebărilor jurnaliştilor. Când a venit vorba însă de impozitul unic, premierul a anunţat că acesta va fi eliminat din octombrie pentru că şi-a atins scopul, promovându-se şi alte măsuri pentru susţinerea firmelor printre care menţinerea neimpozitării profitului reinvestit şi sprijinirea tinerilor întreprinzători.

Nu a avut „succesuri" cu „proiecturile"

Premierul Emil Boc a mai spus că sunt şi alte măsuri se referă la emiterea unor legi de sprijinire a mediului economic. Primul-ministru nu a fost însă atent şi a scăpat porumbelul, făcând o greşeală care aduce aminte de „succesurile" Elenei Băsescu. „De exemplu vor fi proiecturi care vizează instituirea unui card pentru IMM-uri, neimpozitarea profitului reinvestit, dar şi alte măsuri", a spus Emil Boc. Greşeala premierului a trecut neobservată, astfel că acesta şi-a continuat discursul, a inaugurat centura şi a plecat.

ASCULTĂ SUS ÎNREGISTRAREA AUDIO CU "PROIECTURILE" LUI BOC


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite