Deta se pregătește de sărbătoare după scandalul monstru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de jandarmi și polițiști îi vor păzi pe localnici și pe invitații acestora la evenimentele organizate de zilele orașului, care încep vineri. Oamenii legii au cerut întăriri din Timișoara și comunele din jur pentru a se asigura că vor putea face față unui eventual conflict.

Potrivit reprezentanților Primăriei Deta, măsurile de siguranță la cea de-a doua ediție a Zilelor Orașului Deta vor fi ieșite din comun. În urmă cu câteva ore a avut loc o întâlnire a comisiei de ordine publică la care au participat șefii poliției, jandarmeriei, pompierilor și poliției de frontieră din localitatea timișeană. Aceștia au stabilit că la evenimentele ce se vor avea loc la sfârșitul săptămânii vor fi desfășurate numeroase forțe de ordine. Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră vor patrula în zonă, fiind solicitate inclusiv întăriri de la Timișoara sau din localitățile învecinate.

Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

Noul șef al Poliției Deta, inspectorul principal Daniel Desagă, declara, ieri, că păstrarea ordinii la zilele orașului va fi o adevărată încercare. Programul sărbătorii începe vineri, de la ora 17, cu o paradă de port popular acompaniată de fanfară. Vor urma numeroase ansambluri de dansuri tradiționale românești, bulgărești, sârbești, maghiare, nemțești și țigănești. Prima zi se va încheia cu un recital marca "Lucian Drăgan și formația", în jurul orei 1. Potrivit consilierului Ioan Iovan de la Primăria Deta, forțele de ordine rămân pe străzi până dimineața.

Sâmbătă, cu începere de la ora 18,30, pe scenă urcă noi ansambluri folclorice, urmate de câteva trupe de muzică ușoară și de capul de afiș, formația Direcția 5. Duminică dimineața, programul continuă cu o mișcare de sănătate, crosul locuitorilor din Deta și Bordany, urmat de o lansare de carte: "Sârbii din România" - Miodrag Milin. De la ora 17 reîncep spectacolele de dans și concertele unor cover band-uri. Zilele Orașului Deta se încheie cu recitalul trupei Cargo, care are loc de la ora 23, urmat de un foc de artificii.

EXCLUSIV Înregistrarea scandalului provocat de fiul primarului de la Deta!

Conform declarațiilor reprezentanților primăriei orașului timișean, niciuna dintre trupele incluse în programul sărbătorii nu s-a speriat de incidentele petrecute recent la Deta. Toate formațiile și-au confirmat prezența în urmă cu două zile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite