Topul liceelor din Timişoara, după admitere. Vezi care este noul lider şi cu ce medii au intrat elevii campioni ai oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evaluarea Naţională s-a încheiat
Evaluarea Naţională s-a încheiat

Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2012 şi harta admiterii la liceele din Timiş au transformat şi clasamentul unităţilor de învăţământ. Dacă în anii trecuţi Colegiul Naţional Bănăţean şi Liceul Pedagogic „Carmen Sylva" conduceau topul, anul acesta avem un lider nou.

Liceul „Grigore Moisil" este cel mai bine cotat liceu din Timiş, dacă este să ne referim la mediile elevilor care au fost admişi anul acesta după rezultatele de la Evaluarea Naţională. Andra Elise Seserman este una dintre cele două eleve cu 10 pe linie care a intrat la „Grigore Moisil". Ea a absolvit Liceul Pedagogic „Carmen Sylva". A doua elevă care a obţinut media maximă după Evaluarea Naţională,  Ioana Tamasiloniu, a absolvit Colegiul Naţional Bănăţean şi tot aici a fost repartizată, la specializarea Matematică-Informatică.

Colegiul Naţional Bănăţean se plasează astfel pe locul secund în topul liceelor după media de admitere. Pe locul trei este Liceul „C.D.Loga", unde cea mai mare medie de admitere a fost de 9,97. Pe locul al patrulea se situează o unitate de învăţământ din Lugoj, Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu". Aici cea mai mare medie la admitere ajunge la 9,93. Cu media 9,90, la limita superioară, s-a intrat la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau" din Timişoara. Anul acesta, absolvenţii acestui liceu au înregistrat un record pozitiv pentru judeţul Timiş: toată promoţia a luat Bacalaureatul.

Liceul german "Nikolaus Lenau" din Timişoara – o şcoală de nota 1!

Iată topul celor cinci licee din Timiş, după media de admitere:

  • Liceul „Grigore Moisil", Timişoara - media 10
  • Colegiul Naţional Bănăţean, Timişoara - media 10
  • Liceul „C.D. Loga", Timişoara - media 9,97
  • Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu", Lugoj - media 9,93
  • Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau", Timişoara - media 9,90

Vezi lista completă a mediilor cu care s-a intrat la liceele din Timiş, aici.

Rezultate Evaluare Naţională în Timiş 2012. S-a încheiat admiterea la licee. Vezi AICI lista completă a noilor liceeni



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite