FOTO Maşina poliţiei a fost surprinsă încălcând şmechereşte regulile de circulaţie. Vezi cum se justifică poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașină de poliție circulând în direcție interzisă pe o stradă cu sens unic
Mașină de poliție circulând în direcție interzisă pe o stradă cu sens unic

Un cititor Adevărul Timișoara a făcut în această dimineață o fotografie în care o mașină de poliție ce aparține Secției 3, potrivit acestuia, s-a deplasat pe o stradă cu sens unic în direcția interzisă prin semne de circulație. 

UDPATE Conform OUG 195/2002, maşinile de poliţie trebuie să aibă semnale luminoase şi acustice atunci când sunt în misiune, iar în cadrul Poliţiei Timiş nu există vreun regulament care se prevadă că un autovehicol al insitutţiei, în misiune, nu-şi porneşte girofarele dacă strada "nu este atât de circulată", potrivit unor surse din conducerea IPJ Timiş.

Manevră interzisă cu o mașină de poliție în Timișoara

Vezi aici imaginile trimise de cititor!

Imaginea a fost surprinsă pe strada Rădulescu din Timișoara, în spatele Bisericii Sinaia, în această dimineață în jurul orei 10.00. Din fotografie se poate observa și faptul că girofarul autoturismului nu era pornit, potrivit cititorului nefiind în funcțiune nici semnale acustice.

UPDATE Comisarul Nicolae Boia, șeful Secției 3, a confirmat veridicitatea fotografiei, precizând că echipajul de poliție era în misiune. Conform declarației acestuia, girofarul nu trebuia pornit obligatoriu în situația respectivă, deoarece strada nu era atât de circulată încât să existe pericol.

„A fost o sesizare de furt la un imobil de pe strada Rădulescu, făcută la numărul de urgențe 112. Echipajul de poliție a trebuit să ajungă acolo în timp util pentru investigații. Nu se pornesc girofarele în cazurile acestea, nici nu știu ce efect ar avea pe timp de zi. Situațiile de acest gen sunt de evitat, însă nu era o zonă circulată, unde să fie cineva pus în pericol”, a declarat Nicolae Boia.
 
EXCLUSIV Şeful Poliţiei a fost filmat trecând pe roşu ca şmecherii. Şefii Direcţiei Poliţiei Rutiere îi iau apărarea VIDEO

Mercedes distrus de reprezentanţii ADP şi ai Poliţiei Locale. Oamenii legi au fugit de la locul faptei

Poliţiştii de la Secţia 1 îşi parchează maşina de serviciu pe trotuar, în centrul Timişoarei GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite