Boicotarea clubului care nu a permis accesul unei persoane cu handicap continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timișorenii nu au uitat de situația incredibilă în care a fost pusă o tânără imobilizată în căruciorul cu rotile, când nu a fost lăsată să intre într-un local pentru că ar fi creat disconfort celorlalți clienți.

Între timp, clubul Heaven Studio și-a cerut scuze oficial prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul propriu. Reacțiile opiniei publice au fost diverse, tânăra care locuiește în Germania fiind susținută în special de bloggeri. Aceștia au făcut cunoscută situația discriminatorie la care a fost supusă Lavinia Rausch pe numeroase portaluri online, iar grupul de pe site-ul de socializare Facebook denumit "Spune NU discriminării - boicotați clubul Heaven din Timișoara" a fost apreciat de peste 4.000 de persoane.

Timișorenii boicotează pe internet un club din oraș care nu a permis accesul unei persoane cu handicap

Reacție a avut și Horia Brenciu, care urmează să concerteze în localul menționat. Acesta a taxat gestul angajaților clubului, însă a precizat că nu poate anula evenimentul. Cei care o susțin pe Lavinia Rausch au precizat că nu se mulțumesc însă doar cu câteva scuze. Pe internet s-a anunțat deja continuarea protestelor împotriva discriminării.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite