Un autocar românesc, în care se aflau 46 de turişti, a fost implicat într-un accident în Ungaria GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, un autocar cu 46 de turişti a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat în apropierea de Cegled. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferii români de autocare, spaima autostrăzilor din Ungaria: "Goana după bani îi face inconştienţi"

Un nou accident cu autocar românesc a avut loc în această noapte, în jurul orei 1.30,  în Ungaria. De această dată, autocarul cu 46 de turişti, se îndrepta spre România, iar la o intersecţie de drumuri în zona localităţii Cegled a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe o parte. În urma acestui accident trei persoane au avut nevoie de îngriji medicale, însă starea lor este bună. Ceilalţi români au petrecut noaptea în sediul poliţiei din Cegled, pentru a se putea adăposti de frig.



GALERIE FOTO sursa: MTI

image

Autocarul implicat în accident aparţine agenţiei de turism Iuge Europe din Iaşi. Era vorba de o cursă regulată Italia-România. Toţi pasagerii au fost preluaţi în această dimineaţă de un alt autocar, care i-a adus în siguranţă în ţară. "Nu vă pot da prea multe detalii. Deocamdată poliţia din Ungaria face cercetări. Mai multe ne pot spune doar şoferii, când vor reveni în ţară. Vestea bună este nu există răniţi, iar toţi cei 46 de pasageri au fost preluaţi de un alt autocar", a declarat Alina Andreescu, reprezentant al frmei Iuge Europe.

Citeşte şi:

EDITORIAL Demența pe autostrada din Ungaria și nebunia din România

Izbiţi în plin de un TIR. 14 români au murit într-un accident în Ungaria


NOU. GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL DE PE AUTOSTRADA SZEGED-MAKO

Cinci români morţi în teribilul accident din Ungaria. Un supravieţuitor: "Şoferul camionului ne-a făcut cu farurile, dar degeaba"

Carnagiu la graniţa cu România: Un TIR românesc a provocat un accident cu 14 morţi pe autostrada Szeged-Mako

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite