Vedetele “Generaţiei de Aur” joacă pentru visul Kassandrei, fetiţa înfiată de Iosif Rotariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul demonstrativ va avea loc, în această seară, de la ora 18.30,  în Sala “Constantin Jude” din Timişoara. Biletul de intrare costă 10 lei, iar banii sunt necesari pentru operaţiile Kassandrei.

VEZI GALERIE FOTO CU KASSANDRA LA JOACĂ

Echipa Generaţiei de Aur şi Selecţionata “Poli” Timişoara se vor întâlni pentru un meci de caritate a căror beneficii urmează să ajungă la Kassandra, fetiţa adoptată de Iosif şi Dana Rotariu. Kassandra, care are acum cinci ani, a avut o viaţă cumplit de grea. Mama ei a abandonat-o, iar bunica a bătut-o şi a maltratat-o. Infecţiile multiple i-au atacat sistemul osos.



Când am luat-o de la spital, era numai piele şi os. Nu îşi mişca decât degeretele. Avea carne vie pe spate. Acum este fericită, iar asta mă încurajează şi mă întăreşte. Pentru Kassandra luptăm, dar sunt foarte mulţi bani, iar Roti nu mai este jucător activ”, a spus Dana Rotariu.

Operaţii de peste 100.000 de euro

Kassandra a suferit deja 25 de intervenţii chirurgicale, dar mai are nevoie de încă trei operaţii, la o clinic din Strasbourg, care costă aproximativ 100.000 de euro. “Acum şi-a revenit foarte bine. Dar e foarte greu. Trebuie tot timpul să stai cu ea şi când merge la toaletă şi când mânâncă. Acum are nevoie de încă trei operaţii: o intervenţie la şold, proteze la ambele mâini, măcinate de osceolită şi o operaţie la maxilar”, a declarat Iosif Rotariu.



Kassandra pare un copil normal, dacă nu ar trăda-o mersul. Ea se duce şi la grădiniţă, iar în noua ei casă se simte iubită de Dana Şi Iosif Rotariu. Cei doi au mai înfiat în urmă cu trei ani un copil, Crsitinel, care este  bolnav de diabet.
Nu îmi place fotbalul. E mai interesant baschetul. Se jocă cu mâinile cu mingea pe sus”, a spus Kassandra.



Florin Călinescu comentează meciul

Echipa naţională condusă de Emerich Dembrovschi va fi alcătuită din Hagi, Popescu, Belodedici, Silviu Lung, Doboş, Contra, Codrea , Rotariu şi Codrea. În selecţionata “Poli”, alcătuită de Jackie Ionescu, vor evolua Timofte, Băban, Vlaicu, O.Popescu, Velcea, Stoicov, Frunză, Vlaicu, Manea, Naidin, Daminuţă şi Dancea.



Meciul va începe la ora 18.30. Se vor juca două reprize a câte 30 de minute, iar arbitru va fi Ion Crăciunescu. Prezentatorul va fi cunoscutul om de televiziune, Florin Călinescu.

image
image
image
image

Citiţi şi:

"Generaţia de Aur" joacă la Timişoara pentru fetiţa înfiată de Iosif Rotariu

Fostul internaţional Toni Doboş: „E groaznic fotbalul. Nu mă ascultă deloc picioarele”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite