Fostul internaţional Toni Doboş: „E groaznic fotbalul. Nu mă ascultă deloc picioarele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toni Doboş, fostul preşedinte al echipei „Poli”, cel care a readus Banatul pe harta primei divizii a fotbalului românesc, este invitatul special al lui Iosif Rotariu la un meci de caritate.

Citiţi şi:

"Generaţia de Aur" joacă la Timişoara pentru fetiţa înfiată de Iosif Rotariu

Toni Doboş va face parte din selecţionata Generaţiei de Aur, alături de Gică Hagi, Gică Popescu sau Belodedici, la meciul contra unei selecţionate a echipei „Poli”, din care nu vor lipsi Cosmin Contra, Paul Codrea sau Iosif Rotariu.Partida se va disputa vineri, în Sala "Constantin Jude", iar beneficiile vor ajunge la fetiţa înfiată de Iosif Rotariu, care are nevoie de trei operaţii dificile.

Doboş revine în faţa suporterilor timişoreni, după cumplitul accident de maşină, din urmă cu doi ani, când a adormit la volanul Mercedesului său şi a lovit un TIR. Doboş a intrat în comă la spital, iar medicii i-au dat 10 la sută şanse de supravieţuire. A jucat însă cel mai important meci şi a câştigat lupta. După două operaţii pe creier, a putut începe o viaţă nouă. „Recuperarea merge bine. Deocamdată mai am probleme cu memoria. Nu mi-a revenit deloc. M-au ajutat şi foştii colegi să îmi aducă aminte despre trecutul meu. Am aflat de la foştii colegi Prodan, Lupescu, Belodedici despre trecutul meu fotbalistic”, a declarat Toni Doboş.

A mai jucat şase minute la Tg.Jiu

Interesant este că Toni Doboş, care a strâns 23 de selecţii în echipa naţională, nu mai este atras de fotbal. După ce a reînvăţat să scrie, să asocieze cuvintele cu obiecte şi să afle despre trecutul lui, a venit rândul ca Doboş să pună din nou piciorul pe minge. Deşi nu avea nicio tragere de inimă, acesta a făcut-o mai mult pe plan terapeutic, în luna februarie. „Am intrat pe teren la Tg. Jiu, la un meci demonstrativ, cu Hagi, Popescu, Rotariu. Am jucat şi eu vreo şase minute. E groaznic. Nu mă ascultă deloc picioarele”, a mai afirmat Doboş.



Vineri, în sala „Constantin Jude”, Toni Doboş va face un efort şi va reveni pe teren. Chiar dacă îl supără şi o hernie de disc, afirmă că va juca câteva minute pentru suporterii timişoreni. „Am înţeles că suporterii mi-au trimis mesaje de însănătoşire. Mă bucur să aud că am fost apreciat Timişoara”, a mai spus Doboş.



„Iancu nu m-a sunat niciodată”

Fostul patron de la „Poli” susţine că a început să reia legăturile şi cu cei de la Timişoara. Doboş a fost chiar săptămâna trecută în capitala Banatului, unde s-a întâlnit cu Iosf Rotariu, dar şi foştii colaboratori de la club printre care Marius Moldovan şi angajatele de la departamentul economic.
Marian Iancu nu m-a sunat niciodată. Mi-au spus prietenii că el a preluat echipa de la mine. Sunt surprins că nu m-a căutat, dar nu sunt supărat pe el”, a mai spus Doboş, care a vizitat centrul oraşului, dar nu a mai ajuns şi la stadionul „Dan Păltinişanu”. „Deocamdată nu am văzut prea mult. E OK”, a adăugat acesta.
 

Toni Doboş (centru) s-a reîntâlnit cu foştii săi colegi
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite