S-a predat timişoreanul urmărit pentru că i-a vândut Furadan Mădălinei Manole. A fost arestat pe 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost arestat în lipsă, Cristian Urziceanu s-a reîntors în ţară, după ce informaţiile poliţiştilor aratău că vânzătorul Furadanului s-ar fi ascuns în Spania, la fratele lui. În urmă cu câteva minute, bărbatul s-a predat şi în acest moment este în arestul Direcţiei Cercetări Penale Bucureşti, urmând să fie audiat de anchetatori.

UPDATE

Timişoreanul a fost arestat pentru 29 de zile. Cristian Urziceanu a recunoscut în faţa procurorilor că a vândut Furadan, pe care îl cumpăra din Serbia, dar nu în cantităţi industriale. Timişoreanul a mai spus că îi pare rău pentru tragedia creată.

Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a fugit în Spania, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă pentru că reprezintă un pericol pentru ordinea publică. Bărbatul din Timişoara suferise o dramă după moartea Mădălinei Manole. El a ales să divorţeze de nevastă şi să fugă din ţară.

EXCLUSIV Vânzătorul Furadanului ucigaş pentru Mădălina Manole e timişorean şi trăieşte o dramă

EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

Înainte să se predea, Sorin Cristian Urziceanu şi-a contactat amanta în Timişoara prin intermediul telefonului mobil. Întreaga discuţie a fost înregistrată, iar prin intermediul semnalului emis, oamenii legii au stabilit locaţia din care a fost făcut apelul.

Adevărul de seară Timişoara a prezentat în exclusivitate drama trăită de vânzătorul de Furadan. În vârstă de 33 de ani, bărbatul şi-a câştigat existenţa până la moartea Mădălinei Manole din taximetrie. Însurat de nouă ani, Sorin Urziceanu nu a mai rezistat stresului şi din Franţa a depus actele necesare pentru a divorţa. Relaţia dintre Sorin şi nevasta lui, Brânduşa Urziceanu, se deteriorase de mai multă vreme, mai ales că nici măcar soţia nu era de acord cu modalitatea găsită de bărbat pentru rotunjirea veniturilor: vânzarea de ierbicide şi alte substanţe toxice în mod ilegal. Printre substanţe s-a aflat şi Furadanul.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite