VIDEO România văzută de turişti: "pare locul cel mai mort de pe Pământ"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Glenn Campbell face turul lumii
Glenn Campbell face turul lumii

Cu un brand nou de ţară, dar fără investiţii în infrastructură, în doar două ore, turiştii ajung să se plictisească de România. Glenn Campbell este un reputat scriitor care îşi prezintă online călătoriile prin lume. În drum spre Transilvania, americanul a rămas uimit de modul cum sunt întâmpinaţi turiştii, modalităţile de recreere, dar şi de mijloacele de transport în comun.

Ajuns în România după o călătorie plăcută şi unică cu trenul de la Praga, Glenn Campbell s-a trezit în Gara de Nord din Timişoara. 

Citeşte şi:
Cum ne văd europenii: hoţi, imigranţi şi vecini săraci

Află ce părere au străinii despre România!

În drumul său spre Transilvania, spre regatului lui Dracula, turistul a avut de aşteptat două ore până la sosirea noului tren. După doar câteva minute de aşteptare, americanul a decretat: "Timişoara, România. Pare locul cel mai mort de pe Pământ. Trebuie să schimb trenurile în toiul nopţii. Am o oră şi jumătate de aşteptat şi nu e nimic de făcut".

Chiar dacă aşteptarea din Gara de Nord din Timişoara a fost plictisitoare, americanul nu spune că nu a aruncat banii pe geam prin decizia de vizitare a României.

"Adevărul este că am rămas impresionat de cât de ieftin este să călătoreşti cu trenul. Probabil că acest lucru face ca şi condiţiile oferite să fie de un nivel discutabil. Sistemul feroviar nu e plăcut ochiului, în schimb funcţionează şi nu te costă o avere", e de părere americanul.

În aceste zile Glenn Campbell va publica pe site-urile sale şi o cronică asupra călătoriei din România.

Mai citeşte şi:

Ungurii fac turism, românii doar „hotelărie“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite