Un tramvai s-a oprit într-o clădire a Gării de Nord din Timişoara după ce a deraiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră a fost oprită aproximativ jumătate de oră în zona Gării de Nord din Timişoara, după ce un tramvai care se îndrepta spre staţia de călători, din apropiere, a deraiat de pe şine şi s-a oprit într-o clădire. Vatmanul s-a rănit uşor, iar alte victime nu sunt pentru că vagoanele erau goale.

Citiţi şi: O clipă de neatenţie i-a ucis soţia iar copiii sunt în comă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache, a spus că vatmanul vira spre dreapta în momentul în care primul vagon a devenit incontrolabil pentru că a sărit de pe şine. "Tramvaiul s-a oprit într-o clădire a Gării de Nord şi a blocat circulaţia. Aproximativ jumătate de oră şoferii au fost dirijaţi spre alte rute. Nu au fost victime pentru că tramvaiul tocmai se îndrepta spre staţie, acolo fiind un capăt de linie. Doar vatmanul s-a rănit uşor", a spus Marinela Apostolache.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă vinovat de acest incident este vatmanul sau situaţia a fost generată de o garnitură prea vehce de tramvai, menţinută în circulaţie de Regia Autonomă de Transport Timişoara.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, un grav accident între tramvaie a avut loc în centrul Timişoarei, în piaţa Maria, când 16 persoane au fost grav rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite