Un nou termen în dosarul mafiei imobiliare. Urmărește procesul pas cu pas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este un nou termen de judecată în dosarul terenurilor luate cu acte false. Ionelaș Cârpaci, Francisc Kelemen, dar și ceilalți șapte inculpați se vor prezenta din nou în fața judecătorului, încercând să ceară clemență.

"Creierul" mafiei imobiliare este disperat să scape de arest și "toarnă" pe toată lumea

Ionelaş Cârpaci în procesul mafiei imobiliare: „Notarul nu a păţit nimic, eu sunt arestat. E ură de rasă”

Luptele, jocurile de culise, trădările, dar și strategiile avocaților din dosarul mafiei imobiliare devin din ce în ce mai interesante. De asemenea, de la o lună la alta, cele trei personae aflate în arrest încearcă să se agațe cu disperare de orice pentru a scăpa de arrest. Spre exemplu Francisc Kelemen a depus data trecută la dosar o declarație în care îl „turna” pe fostul său prieten și consilier juridic, Manuel Comșa. 

Ionelaș joacă tare

Tot la ultimul termen, baștanul semianalfabet Ionelaș Cârpaci a venit în instanță „blindat” de documente cu care încerca să-și demonstreze nevinovăția. Mai mult decât atât, Ionelaș Cârpaci l-a acuzat direct pe notarul care i-a făcut actele. „Dacă notarii nu-mi făceau actele nu se întâmpla nimic. Eu am ajuns în puşcărie, eu sunt liber. Notarul Safta Criste, care a făcut actele a scăpat cu o amendă de 1.000 de lei şi eu sunt arestat. Sunt puşi împotriva mea, ori că sunt ţigan, ori că nu ştiu”, a spus Ionelaș Cârpaci.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a vedea cum evoluează procesul și a afla ultimele noutăți despre acest caz

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite