Luptătorul de K1, Ilie Florin, aflat într-un Audi Q7 a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Automobilul circula într-o coloană de maşini de lux care tranzitau zona din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei de la Naidăş, judeţul Caraş-Severin. Şoferii au refuzat să oprească, astfel că poliţiştii au folosit şapte focuri de armă pentru a opri maşinile. Un poliţist de frontieră a fost rănit.

CLICK AICI PENTRU A CITI CUM TRUPA LUI FLORIN ILIE A LOVIT CU MAŞINA UN POLIŢIST

Oamenii legii aveau bănuiala că cele două maşini transportau bunuri netimbrate luate din vamă. Ofiţerii de poliţie şi cei de frontieră intenţionau să oprească bolizii pentru un control de rutină. Coloana de şase maşini a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, astfel că aceştia au folosit armamentul din dotare, trăgând nu mai puţin de şapte focuri de armă.

"Şoferul primei maşini din coloană a pierdut controlul autoturismului şi l-a rănit pe unul dintre agenţii noştri, după care a lovit un copac. Celelalalte cinci maşini au profitat de situaţie şi au dispărut, fiind date în urmărire", a spus Iasmina Maghiar, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

image


Una dintre maşinile din coloană îi aparţine fostului luptător de K1 Florin Ilie. Dat în urmărire, şoferul a fost tras pe dreapta în localitatea Şag, judeţul Timiş. De aici, a fost însoţit de oamenii legii până la sediul Poliţiei Rutiere Timiş, de unde atât luptătorul cât şi maşina acestuia au fost escortaţi înapoi în Caraş-Severin.

image

Alte patru maşini sunt în continuare date în urmărire.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite