Un poliţist de frontieră a fost rănit în această dimineaţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de frontieră a fost rănit în această dimineaţă de un şofer care s-a sustras controlului în trafic. În jurul orelor 5.30 poliţiştii de frontieră au efectuat un control în trafic în zona localităţilor Naidăş şi Nicolinţ.

Ora 10.30

În incindentul produs în această dimineaţă au fost implicate mai multe maşini. Poliţiştii de forntieră au tras nu mai puţin de şapte focuri de armă pentru a opri cele două autoturisme care au fugit de la faţa locului. După ce unul dintre şoferi a ajuns în şanţ, în cea ce a doua maşină care a fugit de poliţişti era Ilie Florin, un cunoscut luptător de K1. Acesta a fost prins în localitatea timişeană, Şag. În mai puţin de o oră acesta va fi adus la sediul Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, din localitatea Oraviţa.

image

Ora 8.30

După ce au verificat mai multe maşini, Adrian Gheju din Târnova, a ignorat semnalele poliţiştilor şi, în speranţa de a scăpa de ei, l-a accidentat pe unul dintre poliţiştii aflaţi în trafic. „Colegul nostru a fost transportat de urgenţă la spital, iar din datele pe care le deţinem în acest moment, starea lui este stabilă“, a declarat în această dimineaţă Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

image

Din primele cercetări şoferul a plecat în trombă, iar în urma măsurilor luate de poliţişti, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului. „În continuare se efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat“, a mai adăugat Iasmina Maghiar. La primele ore ale dimineţii, poliţiştii de frontieră îl interogau pe şoferul vinovat de aceste evenimente pentru a afla date exacte despte identitatea acestuia. 

image

Autoturismul era căptuşit în totalitate cu ţigări. Au fost găsite cartuşe chiar şi în portierele maşinii. Au fost găsite peste 150 de cartuşe şi două baxuri de cafea. "Venea de la Moldova cu maşina şi am văzut agitaţie multă, am văzut poliţistul întins pe jos", a spus Ştefan Petrovici. Valerie Corneanu un alt martor ajuns la faţa locului poveşteşte că în jurul maşinii era agitaţie mare şi multe cartuşe.În urmă cu câteva săptămâni, alte şase persoane au forţat trecerea de frontieră Năidăş, dar poliţiştii au reuşit să-i reţină pe doar doi dintre

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite